Open dag 2023

Zoals iedere school in de regio heeft ook het Eckartcollege een open dag. Een dag om de omgeving te laten zien wat voor moois we allemaal in huis hebben en natuurlijk de sfeer van de school te laten proeven. Bij natuurkunde hebben we 1 lokaal voorbereid vol met kleine proefjes en demonstraties.

We hebben bij natuurkunde natuurlijk een simpele elektrische schakeling klaarstaan, de vacuümpomp met spekjes, een zwevend ping-ping balletje, black-box-kastjes en nog wat andere dingen.

Ik vind zo’n dag altijd maar druk, want je bent zo goed als non-stop bezig met het kletsen met steeds weer andere mensen. Gelukkig was er ook de ruimte om nog even zelf rond te lopen. Zo kon ik een lekkere wafel scoren die verkocht werd door de leerlingen die mee gaan met Global Exploration en kon ik ook eens kijken bij de andere vakken en hoe die de dag aanpakten.

Kijk hiernaast ook de aftermovie van de open dag.

Dit bericht delen:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.