Meeloopdag Sondervick

Een van de onderdelen van het programma Oriënteren op leidinggeven is een meeloopdag met een leidinggevende. Via mijn eigen directeur ben ik in contact gekomen met het Sondervick college in Veldhoven. Daar loop ik een dagje mee met Perre, een van de managers onderwijs.

We begonnen de dag met een korte kennismaking en het doornemen van het dagprogramma. Ik mocht daarna mee naar de directievergadering waar ik een inkijkje kreeg in de diverse thema’s die aan bod komen bij zo’n overleg. In de lunchpauze surveilleerden we buiten om leerlingen te herinneren dat ze niet van het terrein af mogen. ‘s Middags woonde ik een gesprek met de decaan bij en had ik een gesprek/interview met de directeur van deze school.

Het was fijn om een echt inkijkje te hebben in een dag van een leidinggevende op een school. Het heeft mijn beeld op de functie aangescherpt en mij de bevestiging gegeven dat dit een functie is waar ik me naar door wil groeien.

Dit bericht delen:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.