Coronatest

Het was weer eens zo ver, dit weekend was ik niet zo fit door een verkoudheidje. Helaas zijn dat ook allemaal symptomen die bij corona kunnen passen, dus in de huidige tijdsgeest betekent dat testen voor ik weer naar het werk kan. Ik doe al regelmatig een door school verstrekte zelftest en ook vandaag gaf deze weer de uitslag ‘negatief’ aan, maar bij klachten is het toch verstandiger om je bij de GGD te laten testen.

Vanochtend had ik dus voor al weer de zevende keer een afspraak in de GGD teststraat. Dat gaat wel steeds sneller, want dit keer kon ik in Eindhoven om 9.30 uur al terecht. Daarna naar huis en de uitslag afwachten. Rond 15 uur was ook die negatieve testuitslag binnen en kon ik gelukkig alsnog aansluiten bij het teamuitje van het havo-basisteam. Aan het tennissen heb ik maar niet meegedaan, maar wel heb ik weer wat meer collega’s (beter) leren kennen.

Dit bericht delen:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.